Wie is Robin van Ouwerkerk?

Wie is Robin van Ouwerkerk?

Robin van O. werd op 22 juni 2020 aangehouden voor zijn betrokkenheid bij de martelcontainers gevonden in de Wouwse Plantage. De politie kwam de loods met daarin zeven zeecontainers bestemd voor het martelen en vastzetten van medecriminelen op het spoor door het onderzoek naar Robin van O.

Wie is Robin van O sportschool?

Criminele sportschoolhouder Robin van O. (Utrecht, 14 maart 1980) had in Utrecht de luxesportschool Elite Fit, maar was aanvankelijk ook actief in de ‘wiethokken’. Gaandeweg belandde hij in de internationale cocaïnehandel.

Wat is de onderwereld?

v./m., 1. in de mythologie een van de religieuze voorstellingen omtrent een leven na het leven op aarde, verblijf van de afgestorvenen (e); 2. wereld of kringen van misdadigers of gangsters: de Newyorkse –.

Wie is Ridouan Taghi in mocro maffia serie?

Ridouan Taghi (Arabisch: رضوان التاغي, Radwan Al-Taghi) (Tétouan, 20 december 1977) is een Nederlandse crimineel van Marokkaanse afkomst. Volgens het Nederlands Openbaar Ministerie gaf hij opdrachten voor moord, waarvoor hij en medeverdachten terecht staan in het Marengo-proces.

Wie is ETOU’s Belserang?

Belserang was een van de leiders van die club. Belserang wordt dinsdagmiddag begraven op Zorgvlied in Amsterdam-Zuid. Op meerdere plekken langs de route zijn zogenaamde veiligheidsrisicogebieden ingesteld. Daar kan de politie gericht controleren op het bezit van onder andere vuurwerk.